Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

Bernisse scoort er lustig op loos tegen Vierpolders

Sport 114 keer gelezen

Vierpolders - Muhammed (Mo) Baydar was ook nu weer de gevierde man bij Bernisse, want de kanthalf was met drie treffers en een verkregen strafschop wederom verantwoordelijk voor de 0-5 (0-2) overwinning die de Bernissers in en tegen Vierpolders behaalden. De Heenvlieters staan in de vierde klasse G op de derde plaats met een achterstand van vier punten op koploper Rockanje en twee op SNS.

Daarbij hebben de mannen van Peter Hoek nog wel een wedstrijd tegoed aanstaande zaterdag in Dirksland tegen DVV ’09. ‘Het zal in Dirksland geen gemakkelijke wedstrijd worden, want DVV zal na de 2-6 nederlaag tegen Rockanje gebrand zijn om wat goed te maken en wij hebben lering getrokken uit de 1-0 nederlaag tegen De Jonge Spartaan. Kortom, als je mee wilt draaien zullen we daar moeten winnen,’ aldus de trainer van Bernisse, die overigens in Vierpolders op de bank werd vervangen door diens assistent Patrick Borsboom. Bernisse nam voor rust door treffers van Mo Baydar en Erik Hoek (strafschop) al met 0-2 afstand van de Vierpoldernaren. Na de thee brachten Mo Baydar (2 keer) en Tim Wijngaard de eindstand op 0-5. Marvin Jansen (foto) moest na een grove overtreding van een speler van Vierpolders met een zware blessure het veld ruimen. Bernisse speelt aanstaande zaterdag in Dirksland het inhaalduel tegen DVV ’09.

Bernisse: Mitchell Dekker; Michael van der Velde, Mark Althusius, Roman Pardon, Tim Wijngaard; Jeroen Breederland, Jeroen de Wit, Erik Hoek, Mo Baydar; Berry de Ridder (65. Jean Paul Kers), Mitchel Polet (60. Marvin Jansen, 75. Michel Hiwat).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant