Afbeelding

OACN Blijft winnen

Sport 111 keer gelezen

Waddinxveen - De zaalvoetballers van OACN uit Spijkenisse hebben in Waddinxveen een 0-4 overwinning behaald tegen ASW. Het was de vierde overwinning op rij voor de Spijkenissers. OACN ontwikkelde continu druk op de tegenstander, die hierdoor nauwelijks aan aanvallen kon toekomen. De spaarzame aanvallen van ASW werden door de uitstekend keepende Mitchell Dekker (Bernisse) gepareerd.

Dekker was helaas voor het beter spelende OACN niet de enige die goed aan het keepen was, want de keeper van ASW hield zijn doel ook schoon. Aanvoerder Vikash Dharampal hamerde er tijdens de rust op dat de goals spelend als in het eerste deel vanzelf zouden komen. Dit gebeurde ook. De jarige Charlo Hassell (Hellevoetsluis) ramde het leer van een meter of vijftien stijf in de rechter bovenhoek: 0-1. Hierna moest Tim Tolenaar hetzelfde gedacht hebben, want hij herhaalde het kunstje van Charlo Hassell moeiteloos: 0-2. ASW was gebroken en OACN kon zijn gang gaan. Terence Arnoud speelde met een knappe actie het loopwonder Yuifong Tang vrij, die met een knappe steekbal Charlo Hassell in staat stelde om de 0-3 te scoren. OACN is geen moment meer in de problemen geweest en kon de wedstrijd rustig uitspelen. Een knappe combinatie van Charlo Hassell en Yuifong Tang resulteerde in een dik verdiende 0-4 eindstand.

OACN: Mitchell Dekker, Vikash Dharampal, Terence Arnoud, Daisel Martis, Yuifong Tang, Earl Starke, Charlo Hassell, Tim Tolenaar, Melvin van Wijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant