Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Spivo maatje te klein voor Schouwen-Duiveland

Sport 91 keer gelezen

Zierikzee - De volleyballers van Spivo hebben het als underdog met een kansloze 4-0 (25-14, 25-15, 25-19, 25-19) nederlaag niet kunnen bolwerken tegen Forza Schouwen-Duiveland. De Spijkenissers, die vorige week met 3-2 wonnen van WHV, waren zonder de geblesseerden Alex Verwoert en Jan-Willem Mijnans gewoon een maatje te klein voor de torenhoge titelfavoriet in de derde divisie A.

‘We hebben met een krappe bezetting van acht spelers naar vermogen gespeeld, maar waren desondanks kansloos om een setje naar ons toe te trekken,’ verklaarde coach Mirelle Heerdink de pijnlijke afstraffing. ‘We waren al op het ergste voorbereid. Ik hoop dat we met Redkey Goirle de toptwee hebben gehad. Achter de topdrie volgt de rest, wordt het dringen geblazen en zullen de punten bij elkaar geschrapt moeten worden. Ik hoop tegen Triade een paar punten uit het vuur te slepen.’ Spivo speelt aanstaande zaterdag in Tilburg wederom op verplaatsing. De wedstrijd tegen Triade-VCT 2 in de Topsporthal Tilburg begint om 16.30 uur.

Spivo:  Robert Nijsen, Marco de Wit, Ben Wols, Albert Bakker, Ronald Tabink, Michiel Ruigrok, Wichard Oorschot en Chris Putter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant