Hockeyers delen met Tempo

Sport 85 keer gelezen

Spijkenisse - De heren van HV Spijkenisse hebben zondag de punten gedeeld met Tempo. Op sportpark Groenewoud werd het 3-3, bij rust stond het 1-1. Een strafcorner van Jelle Kuurstra zorgde voor de eerste treffer.

Na rust was het Alexander Taat die voor de 2-1 voorsprong zorgde. Na een achterstand was het kort voor tijd Mitchell Veelo die voor de eindstand van 3-3 zorgde. Kort hiervoor leek Tempo de winnende treffer te hebben gemaakt, maar alsnog werd een puntendeling overeen gekomen. ‘Het is pijnlijk want we hebben drie kwart van het duel gedomineerd. We hebben de kansen niet goed afgemaakt. Het moet allemaal nog goed vallen, maar hier kunnen we op trainen. Dan gaan we het zeker oppakken. Als je kort voor het einde op 2-3 komt, moet je uiteindelijk blij zijn met het gelijkspel’, zegt coach Erik Beekman na het duel. Zondag speelt men niet, daarna is Scoop Delft de tegenstander.