Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Spivo heeft offday tegen Zaanstad

Sport 79 keer gelezen

Zaanstad - De volleybalsters van Spivo hebben een kansloze 4-0 (25-19, 25-22, 25-14, 25-15) nederlaag geleden tegen Zaanstad 2. De formatie van coach Ronald Lacroes is in Zaanlands West in Zaandam geen moment in beeld geweest.

‘Zaanland heeft een heel goede ploeg, maar we zijn zelf niet scherp genoeg geweest, hebben onnodige fouten gemaakt waarmee we Zaanstad in de wedstrijd hebben geholpen. Zaanstad heeft een degelijk team met veel creativiteit in de aanval waartegen wij niet in staat waren te anticiperen,’ berustte Lacroes in de nederlaag. Spivo moest het in de Noord-Hollandse Zaanstad stellen zonder Marieke van der Mark, die afgelopen donderdag tijdens de training een knieblessure heeft opgelopen. Het noodlot sloeg ook tijdens de wedstrijd toe met het uitvallen Lisette Prens (rug) en Sanneke Seldenthuis (schouder). ‘Het wegvallen van de meiden heeft ook een grote impact gehad op het team. Daarbij hebben we het niveau ook niet gehaald van wat we met dit team kunnen brengen. We hebben goede speelsters, maar zijn nog niet volwassen genoeg. Daar wordt hard aan gewerkt,’ besloot Ronald Lacroes. Spivo, dat de negende plaats bezet in de tweede divisie C, speelt aanstaande zaterdag om 14.00 uur in sporthal Nieuwland in Amersfoort de bekerwedstrijd tegen Forza Hoogland.

Spivo: Sanne Kegel, Kim Kegel, Mariska Hommels, Sanneke Seldenthuis, Angjeny Tolentino, Stephanie Hommels, Rianne van der Stelt, Jill van Rhee, Lisette Prens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant