Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

De Kempvis verliest drie keer op een rij

Sport 81 keer gelezen

Hilversum - De waterpolosters van De Kempvis hebben in het Hilversumse bad De Lieberg de derde competitiewedstrijd op rij verloren. HBW 2 was met 8-3 (2-1, 3-0, 2-1, 1-1) te sterk voor de ploeg van interim-coach Peter Verschoor.

‘We hebben niet slecht gespeeld, kunnen het niveau een stapje hoger goed aan, maar de gemaakte foutjes werden gelijk afgestraft,’ verklaarde speelster Divera Bakker. De Kempvis begon overigens met een treffer van Daphne Verhulst goed aan de wedstrijd: 0-1. De Hilversumsen bogen de achterstand vooral uit man-meer situaties om in een 3-1 voorsprong. De Spijkenisser vrouwen speelden het spel goed mee, maar eenmaal voor de goal waren zij niet fel en alert genoeg. Dat was wel HBW dat uitliep naar 6-1. Divera Bakker (6-2) en Ilse Kuller (7-3) scoorden de overige treffers voor De Kempvis. Tinka de Haan ontbrak bij de thuisclub, terwijl Sophie Kleinherenbrink het team completeerde.

De Kempvis: Noemi van der Borcht; Daphne Verhulst, Femke de Haan, Sophie Kleinherenbrink, Divera Bakker, Patricia van Nierop, Sofie Goudriaan, Ilse Kuller, Nina Vermeer, Dayane Melief, Roxane van Nieuwamerongen, Divera Bakker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant