Foto: Rijkswaterstaat
Foto: Rijkswaterstaat

Verkeershinder A15 tussen knooppunt Ridderkerk en Vaanplein

Actueel 273 keer gelezen

Regio - Rijkswaterstaat voert van zaterdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 5 oktober 08.00 uur diverse werkzaamheden uit ter hoogte van het knooppunt Ridderkerk voor een nieuwe verkeerssituatie vanaf 5 oktober.

Extra reistijd
Voor deze werkzaamheden is de parallelrijbaan van de A15 tussen knooppunt Ridderkerk en knooppunt Vaanplein afgesloten. Ook de oprit Rotterdam-IJsselmonde (20) en de verbindingsbogen van de A15 richting A29 Bergen op Zoom en richting Rotterdam-Zuidplein zijn afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de op- en afrit  Rhoon / Rotterdam-Charlois (19). Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

Afsluitingen
Zaterdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 5 oktober 08.00 uur Parallelrijbaan A15 tussen knooppunt Ridderkerk en knooppunt Vaanplein.
Oprit Rotterdam-IJsselmonde (20).
Verbindingsboog A15 richting A29 Bergen op Zoom.
Verbindingsboog A15 richting Rotterdam-Zuidplein.

Omleiding
Verkeer op de A15 richting Bergen op Zoom en Rotterdam - Zuidplein.
Via op- en afrit Rhoon / Rotterdam - Charlois (19).  Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Nieuwe situatie vanaf 5 oktober 08.00 uur:              

Tijdig kiezen voor A29 richting Bergen op Zoom en Rotterdam-Zuidplein!

Vanaf zondagochtend 5 oktober 08.00 uur zijn op de A15 richting Maasvlakte vanaf oprit IJsselmonde (20) tot en met knooppuntVaanplein de nieuwe hoofd- en parallelrijbaan in gebruik. Dit is de definitieve situatie voor dit deel van de A15.

Verkeer richting de A29 Bergen op Zoom en A15 Rotterdam-Zuidplein moet vanaf 5 oktober al vóór knooppunt Ridderkerk de parallelrijbaan kiezen.  Eenmaal op de hoofdrijbaan is er geen afslag meer richting de A29 Bergen op Zoom of Rotterdam-Zuidplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant