Archieffoto: Peter de Jong

ZKV zakt verder weg na nederlaag tegen Atlas

Sport 103 keer gelezen

Zuidland: ZKV was de klap tegen ’t Capproen kennelijk nog niet te boven, want afgelopen zaterdag verloor de formatie van Arie Muis op Groot-Nibbeland met 12-19 (8-10) de topper tegen Atlas. ‘We wisten dat we het tegen Atlas moeilijk zouden krijgen. Maar we hebben tegen de titelkandidaat goed gespeeld. Het was vooral in de eerste helft een gelijkwaardige wedstrijd tegen een jonge ploeg met veel potentie. Atlas voerde in de tweede helft de druk op de aanval gestaag op en bleek ook een goed schot in huis te hebben. We hebben goede weerstand geboden, maar zij waren uiteindelijk een maatje te groot,’ aldus legde Arie Muis zich neer bij de nederlaag.

Stefan Knoester speelde een opvallende rol, scoorde vier keer, maar miste bij 8-9 een cruciale stipbal en overkwam hetzelfde bij 8-12. ZKV bezet in de vierde klasse I van de veldcompetitie de derde plaats achter Atlas en ’t Capproen.

ZKV: Patrick Schols (1 keer, 50. Rik Vermeer 1 keer), Stefan Knoester (4 keer), Naomi Koenz (1 keer), Nicole van de Bie; Arjan de Bakker (2 keer), René Ruighaver, Agnes van Meurs (foto, 3 keer), Marieke de Reus.