Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Volleyballers Bernisse zien zege aan neus voorbij trekken

Sport 69 keer gelezen

Oostvoorne - De volleyballers van Bernisse hebben ook de tweede wedstrijd verloren. Volley Voorne was in de Meander in Oostvoorne met 3-2 (20-25, 25-21, 25-16, 13-25, 15-11) net even slagvaardiger dan de Bernissers. Bernisse begon zonder Jaco Zaal, maar met de verdienstelijk spelende Arwin Vis in de gelederen overigens uitstekend aan de wedstrijd, want binnen de kortste keren leidde het team van playing/coach Edwin Ooms met 4-12.

‘Door wat foutjes kwam Voorne nog terug tot 20-20, maar vervolgens pakten we het weer op. De Heenvlieters stuitten in part twee op meer tegenstand en moesten de set dan ook laten aan Volley Voorne: 1-1. Bernisse was kennelijk aangeslagen, want in de derde set kreeg het met 25-16 geen kans om in de wedstrijd te komen. De bezoekers rechtten nog één keer de ruggen en dat bleek voldoende om de plooien met een 13-25 score weer glad te strijken: 2-2. ‘We zijn er in die set volle bak in gegaan, sloegen een gat en trokken dat door. Met hetzelfde team kwamen we in de vijfde set met 6-8 voor, maar door een paar passfoutjes verloren we de set en de wedstrijd,’ aldus Edwin Ooms. Bernisse speelt aanstaande zaterdagavond om 20.30 uur in de Drenkwaard in Zuidland tegen Volley Zuid 2.

Bernisse (mannen): Sander van Linschoten, Sebastiaan Vermeul, Roderick van Heiningen, Onno van der Knaap, Freddy Koetse, Edwin Ooms, Arwin Vis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant