Afbeelding

PFC zet Groeneweg aan de kant

Sport 109 keer gelezen

Zevenhuizen – PFC doet het uitstekend in de beginfase van de competitie in de tweede klasse. De ploeg van Francis Janse won ook zondag weer, nu werd Groeneweg met 1-4 aan de zegekar gebonden. Binnen het half uur stond PFC op 0-2 dankzij treffers van Berkan Bajraktar en Rowen Zechiël. Niet veel later werd het 1-2.

Het duurde vervolgens tot acht minuten voor tijd voor de ploeg uit Geervliet op 1-3 kwam dankzij invaller Jefgeni Liesdek, die op de bank startte omdat hij te laat was. Een andere invaller Miloud Bel-Hassani zorgde voor de 1-4 eindstand in de laatste minuut. ‘Het ging eenvoudig. Het had gezien de kansen al bij rust 1-4 moeten staan. Na de 1-2 ontstond er toch iets van angst in de ploeg. We maken het onszelf extra moeilijk. Zonde dat dit gebeurd, maar tevreden met de overwinning’, zegt Francis Janse na afloop van het duel. Zondag krijgt de ploeg AGE op bezoek, dat dit weekend van DRL wist te winnen. Die ploeg heeft nu al vier punten minder dan PFC, dat op de tweede plaats staat.

Opstelling PFC: EyrupTenekecioglu; Jock de Burgo, Shibi Rojer, Jerry Fortes, Steven de Brito,  Vailon Rinaldo Ligeon, Wesley Schouten; Rowan Zechiël (84 Alyas Edir), Marcello Gomes Da Vega ;  Steven Kot  (66 Jefgeni Liesdek) en Berkan Bajraktar (Miloud Bel-Hassani).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant