Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Bernisse debuteert met nederlaag

Sport 100 keer gelezen

Geervliet: De volleybalsters van Bernisse hebben het debuut in de eerste klasse moeten bekopen met een kansloze 0-4 (18-25, 22-25, 14-25, 8-25) tegen RVC/Libanon ’50 3. De Geervlietsen speelden de eerste twee sets in de warme Haveling verdienstelijk, maar eenmaal in de finale beland moesten zij toch met respectievelijk 18-25 en 22-25 de eer laten aan de Rotterdamsen.

‘We hebben de hele tweede set tot aan de 21 punten voor gestaan, maar daarna toonde Libanon zich slagvaardiger. Toen was de moraal gebroken, waarop we in de laatste twee sets gewoon hebben doorgewisseld. We zijn met dit team kampioen geworden en proberen er dus een stap hoger het beste van te maken. Daarbij proberen we het goede gevoel van de eerste twee sets vast te houden,’ aldus coach Edwin Ooms. Bernisse speelt aanstaande zaterdag om 18.00 uur in de Meander in Oostvoorne tegen Volley Voorne.

Bernisse (vr.): Aletta van der Ploeg, Patricia Smits, Sanne Munster-de Gier, Jolanda Pols, Belinda Verweel, Gizelinde van der Zee, Truus Verhoef, Eugenie Ooms-Verweel en Charlin van der Stoep, Yolanda Bouman, Lisenka Brons.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant