Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

Bernisse trekt in zinderend gevecht aan kortste eind

Sport 100 keer gelezen

Geervliet: De volleyballers van Bernisse zijn de ouverture in het nieuwe volleybalseizoen van de eerste klasse met een 1-3 (23-25, 25-23, 24-26, 19-25) nederlaag tegen RVC/Libanon ’50 2 begonnen. De formatie van playing/coach Edwin Ooms speelde een goede wedstrijd, maar konden het zoals in set één en drie op de essentiële momenten niet afmaken.

‘We hebben de hele set tot aan punt 23 voorgestaan, maar kwamen net iets tekort om door te halen. De tweede set hetzelfde verhaal, tegen het einde werd het spannend, maar met een goed blok en aanvallen via Freddy Koetse sleepten we de set binnen. We stonden in de derde set met 18-13, vervolgens met 21 voor en met 24-23 stonden we op setpoint, maar toen vloog er een bal door de vingers van Roderick (van Heijningen, DR) en werd het 24-24 en maakte Libanon het af. Desondanks gingen we nog met goede hoop de vierde set in, maar na een redelijk begin vielen we toch weer terug. Al met al hadden we met deze goede pot een puntje meer verdiend,’ aldus Edwin Ooms. Bernisse speelt aanstaande zaterdag om 18.00 uur in de Meander in Oostvoorne tegen Volley Voorne.

Bernisse (mannen): Sander van Linschoten, Sebastiaan Vermeul, Roderick van Heiningen, Onno van der Knaap, Freddy Koetse, Edwin Ooms, Jaco Zaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant