Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

ZKV morst duur punt tegen Luctor

Sport 98 keer gelezen

Zuidland - ZKV heeft na de overwinningen tegen Volharding (14-9) en midweeks in en tegen Zevenbergen (11-13) met een 9-9 (4-3) gelijkspel een duur puntje laten liggen tegen Luctor. En dat zo vlak voor de derby aanstaande zaterdag in Hellevoetsluis tegen ’t Capproen. ‘Het was een lastige wedstrijd, waarin we fysiek tegen Luctor tekort kwamen en dat bij de scheidsrechter probeerden duidelijk te maken. Verspilde energie, die we in de wedstrijd hadden moeten gebruiken,’ sprak coach Arie Muis zijn teleurstelling uit.

ZKV had de partij op Groot Nibbeland desondanks moeten winnen, maar het bekende euvel van kansen missen kwam weer bij de ploeg bovendrijven. De Slanders liepen in het tweede deel vooral achter de feiten aan en bogen de achterstand pas bij 8-8 om in een 9-8 voorsprong. Luctor kwam drie minuten voor tijd echter toch weer langszij: 9-9. ‘En dat na een fantastische wedstrijd tegen Zevenbergen die we met 11-13 wonnen. Maar goed, over de seizoenstart mogen we met 5 punten uit de eerste drie wedstrijden niet ontevreden zijn. Dat wordt dus een toppertje tegen ’t Capproen. De wedstrijd op het sportpark aan de Martin Luther Kinglaan tegen ’t Capproen begint om 16.00 uur.

ZKV: Agnes van Meurs (2 keer), Marion Jongejan (foto, 1 keer), Arjan de Bakker (1 keer), Rik Vermeer (2 keer); Naomi Koenz, Nicole van de Bie, Stefan Knoester (1 keer), René Ruighaver (2 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant