Foto: René Bakker
Foto: René Bakker

Presentatie activiteitenkalender bibliotheek

Actueel 57 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag vond in bibliotheek De Boekenberg de presentatie van de activiteitenkalender voor het komende seizoen plaats. Directeur Victor Thissen overhandigde het eerste kwartaalprogramma aan wethouder Kees Dijkman en vertelde over het aanbod.

De kalender is ingedeeld in vijf aansprekende thema’s, waarin samenwerking met diverse lokale en regionale partners wordt gezocht. De thema’s zijn: persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en lifestyle, media, Spijkenisse en natuur en milieu; laatstgenoemde verzorgd door het Milieu Huis. Er zijn programma’s voor jong en oud.

Naast terugkerende activiteiten zijn er ook vele nieuwe elementen aan het programma toegevoegd. Voor kinderen is er bijvoorbeeld vanaf 24 september iedere woensdagmiddag een natuuractiviteit. In tegenstelling tot vorig jaar is nu geen jaarprogramma maar een kwartaalprogramma samengesteld, zodat ieder kwartaal een nieuw en actueel overzicht kan worden aangeboden. In De Boekenberg ligt de programmafolder voor u klaar, maar u kunt ook kijken op www.deboekenberg.nl en via de website kaarten kopen voor de diverse activiteiten. De bibliotheek is wekelijks van maandag tot en met zaterdag geopend en tot en met april ook iedere eerste zondag van de maand. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant