Een pinautomaat: een van de wensen van de inwoners.
Een pinautomaat: een van de wensen van de inwoners.

PvdA praat met Hekelingers

Actueel 44 keer gelezen

Hekelingen – Onlangs belden leden van PvdA Nissewaard aan bij bewoners van Hekelingen. De inwoners van het dorp werd gevraagd hun mening te geven over de leefbaarheid. Door middel van persoonlijk contact probeert de partij er achter te komen wat er speelt, waar de Hekelingers tevreden over zijn en wat er zou in hun ogen zou moeten veranderen.

Tijdens een buurtborrel in het Dorpshuis werd vanavond de uitslag van de enquête bekend gemaakt en met de aanwezigen gesproken over de meest genoemde verbeterpunten. De zorgen gaan vooral over het ontbreken van  een pinautomaat, de woningbouw, het ontbreken van een school, het gebrek aan winkels, de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid. Realisatie van de eerste fase van duurdere huizen in het plan Waterrijk lijkt onafwendbaar, maar de roep om woningbouw voor verschillende generaties Hekelingers, was een veel gehoorde wens die aan lijstrekker Wouter Struijk werd meegegeven.

Dat het toch goed toeven is in het dorp aan het Spui blijkt uit het gemiddelde cijfer, een 8,0  dat de 184 geënquêteerden aan het woongenot in Hekelingen gaven.  Aan de aanwezigen werd beloofd de  resultaten te bespreken met politici van andere partijen en de diverse punten in het PvdA programma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 november op te nemen. Wie z’n mening kwijt wil kan mailen naar watwiljijmetnissewaard@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant