Afbeelding

Ontdek Kunst op Open Monumentendag

Actueel 53 keer gelezen

Spijkenisse - Open Monumentendag, een mooie gelegenheid om kennis te maken met de monumentale en historische plekken van Spijkenisse en Hekelingen! Op 13 september bent u tussen 10.00 en 17.00 uur welkom op diverse plekken, die niet altijd toegankelijk zijn. De bekende erfgoedlocaties en partners van de Open Monumentendag in Spijkenisse doen dit jaar ook weer mee. Daarnaast worden zij aangevuld door locaties en partners die bij het thema van dit jaar: ‘Op Reis’, passen. De komende dagen stellen de deelnemers aan de Open Monumentendag in Spijkenisse zich aan u voor.

Kunstmarkt op het Noordeinde
Tijdens Open Monumentendag  is van 10.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse kunstmarkt op het Noordeinde in het historische deel van Spijkenisse. De kunstmarkt biedt ook dit jaar weer een rijke schakering aan beeldende kunst. De kunstmarkt wordt georganiseerd door Regio Art Rijnmond (RAR)

RAR
In de galerie van Regio Art Rijnmond (RAR) is een expositie van eindexamenkandidaten 2014 van de Willem de Kooning Academie. En is de beeldentuin open.

't Cachot
In 't Cachot, de oude gevangenis achter 't Oude Raadhuys, laat kunstenaar Anneke Renes haar werk zien. Meer informatie is te vinden op www.annekerenes.nl.

Anne Vegter, dichter des Vaderlands
Zaterdag tussen 15.30 en 16.15 uur draagt Anne Vegter, dichter des Vaderlands, voor uit eigen werk in ’t Oude Raadhuys (Galerie RAR).

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant