Foto: Theo van Kralingen.
Foto: Theo van Kralingen.

Abbenbroek begint lijn te krijgen

Sport 145 keer gelezen

Abbenbroek - Abbenbroek heeft afgelopen zondag op Abbenello mede door een doelpunt van Davey Wolff met 1-1 (0-0) gelijkgespeeld tegen Steeds Hooger. De zondagderdeklasser begint na de 1-3 nederlaag tegen Kethel/Spaland en drie gelijke spelen tijdens de 26e editie van het Bernissetoernooi om de Zes Kernen Cup tegen Bernisse (1-1), OHVV (1-1) en SV Simonshaven (0-0) en de 0-2 nederlaag tegen eindwinnaar PFC smoel te krijgen.

‘We zijn lekker bezig, mag tot nu toe niet ontevreden zijn. Het basiselftal dat ik voor ogen heb komt steeds meer in zicht. De as heb ik wel staan, daarnaast zullen er nog diverse mannen moeten strijden voor een basisplaats. Al met al zit er progressie in deze selectie,’ aldus trainer Bert van der Lijn. Abbenbroek speelt aanstaande zondag in en tegen Vierpolders voor de districtsbeker. Zondagtweedeklasser PFC heeft het toernooi om de Zes Kernen Cup gewonnen. De Geervlieters wonnen de cup door verder overwinningen tegen OHVV (2-1), Bernisse (2-0) en SV Simonshaven (7-0).

Zwijndrecht: Zaterdaghoofdklasser Spijkenisse heeft de oefenwedstrijd tegen het naar de eerste klasse gedegradeerde Oranje Wit met 2-0 (1-0) verloren. Spijkenisse B zegevierde in Zwijndrecht met 2-4 over de tweede keus van Oranje Wit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant