Links verkoper Ed van Expert en Inge van Telstar Uitgeverij. Rechts voetbalkenner Carla en familie.
Links verkoper Ed van Expert en Inge van Telstar Uitgeverij. Rechts voetbalkenner Carla en familie.

Carla de Jong winnares WK spel

Algemeen 74 keer gelezen

Bij Expert in Pijnacker werd onlangs Carla de Jong in het zonnetje gezet. Carla blijkt een groot voetbalkenner, want met dik 1460 punten is ze uitgeroepen tot de enige echte voetbalkenner van deze krant.

De uitgever van deze krant houdt rondom alle EK- en WK wedstrijden al jaren een heuse voetbalpoule. Tijdens het afgelopen WK deden bijna 1000 mensen mee. Carla heeft verstand van voetbal: “Ik zat een keer met een vriendin in de sauna en de mannen om ons heen keken vol verbazing hoe wij over voetbal zaten te kletsen. Zelf ben ik fan van AJAX.”

Expert Pijnacker overhandigde Carla een Curved SMART TV LED 55" (adviesprijs 2499 euro). Deze TV is voorzien van de laatste snufjes: “Oogstrelend design en Full HD 3D beeld, bedien de TV met stem- of handgebaren via Smart Control, via de unieke Smart Evolution Kit is jouw TV altijd up-to-date en tot slot razendsnel multitasken dankzij de Quad Core Plus processor. De installateur van Expert komt binnenkort de TV netjes bezorgen én installeren bij Carla. “Ontzettend leuk!”, aldus de winnares.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant