Afbeelding

VB-atleten Spark winnen de finale VB-competitie regio zuidwest

Sport 107 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen zondag wisten de VB-atleten de finale te winnen en wisten hierdoor beslag te leggen op de wisselbeker, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de winnaar van de competitie. Na een fantastisch seizoen, met wedstrijden in Breda, Bergen op Zoom en Tessenderloo (België) wisten de atleten van Spark regelmatig beslag te leggen op vele ereplaatsen.

Op de thuisbaan werden wederom fantastische resultaten behaald. Meest in het oog springend was de 4x100meter van Björn Schouten, Maurice Klevringa, Dennis Visscher en Leandro Jansen, zij eindigden Na 49.8 sec. uiteraard als eerste, de tijd die zij liepen betekende de snelste tijd ooit gelopen door een  VB-team. Naast deze topprestatie wisten ook  vooral de jonkies alle onderdelen te winnen. De jonkies met name Robin, Jack , Micha, Wilco, Danny  en de 7 jarige benjamin Mike behaalden allen een P,R ,ers op bijna alle onderdelen.

Het unieke aan deze wedstrijd was , dat er voor het eerst in Nederland een atletiekwedstrijd was, waaraan mensen met een verstandelijke beperking  en mensen zonder beperking  werd deelgenomen.

Deze wedstrijd werd mogelijk gemaakt door KIWANIS/Spijkenisse, waardoor alle atleten onder begeleiding van de muziek van DJ Björn konden worden voorzien van een medaille en bloemen en hierdoor tevreden huiswaarts keerden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant