Foto: Erik Boersbroek
Foto: Erik Boersbroek

Eenmalig en uniek: groepsexpositie afstudeerwerk

Actueel 170 keer gelezen

Den Haag - Tien studenten van de Vakopleiding Fotografie aan de Fotovakschool Rotterdam komen eenmalig naar Den Haag om in een groepsexpositie hun afstudeerwerk te laten bewonderen. Met deze unieke een eenmalige Flitsfoto expositie tonen zij hun fotografisch portfolio. Onder hen ook een Spijkenisser.

Erik Boersbroek was werkzaam als servicemonteur maar zocht na een beroerte werk dat beter bij hem paste. Hij was altijd al geïnteresseerd in fotografie en besloot op de Fotovakschool de opleiding Vakfotograaf te volgen. ‘Ik kreeg het advies om eerst de basisopleiding te doen’, vertelt Erik. ‘Mijn foto’s waren wat te eenzijdig, alleen natuur en macro foto’s,   ‘de bloemen en de bijtjes’, zeg maar, daar lag toen mijn liefde voor de fotografie.’ Na de basisopleiding volgde de tweejarige opleiding tot vakfotograaf. Allerlei modules kwamen voorbij. Erik begon als vrij werk macro en highspeed te combineren. De foto die hij exposeert, is tot stand gekomen doordat twee druppels rode siroop op elkaar botsen in een bak met water.

De expositie vindt plaats in Het Magazijn, Esperantoplein 19, 2518 LE Den Haag en is enkel op zaterdag 5 juli tussen 16.00 en 20.00 uur te bezoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant