De kruising onderaan de Spijkenisserbrug. Foto: gemeente Rotterdam.
De kruising onderaan de Spijkenisserbrug. Foto: gemeente Rotterdam.

Werk kruising Groene Kruisweg / Aveling

Actueel 81 keer gelezen

Hoogvliet - De gemeente Rotterdam start vanaf 21 juli met werkzaamheden aan de kruising Groene Kruisweg/Aveling. Woensdag 4 juni organiseert ze een inloopbijeenkomst voor omwonenden en andere belangstellenden.

De gemeente wil de kruising verkeersveiliger maken. Ook de verkeerslichten worden vernieuwd. Het werk duurt tot en met 22 augustus 2014.

Wat kunt u verwachten?
De kruising wordt voor een deel afgesloten. Voor het autoverkeer blijft de route Spijkenisserbrug/Groenekruisweg – noordkant Aveling en omgekeerd toegankelijk via een tijdelijk aangelegde weg. Voor de overige richtingen wordt het verkeer omgeleid. De omleidingen worden met gele borden aangegeven. Voor fietsers en voetgangers komt er een alternatieve route. Bussen met een route over de Aveling kunnen over de kruising blijven rijden. Hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de kruising.

Inloopbijeenkomst 4 juni
Op woensdag 4 juni is er een inloopbijeenkomst tussen 18.30 en 20.30 uur in De Aanbouw aan de Achterweg 12 in Hoogvliet (naast de kerk). Er is geen vast programma, u kunt zelf het tijdstip bepalen dat u het best schikt. Deskundigen van Stadsontwikkeling en Stadsbeheer zijn aanwezig voor het geven van een toelichting.

Meer info vindt u op www.rotterdam.nl/groenekruiswegaveling

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant