Foto's: René Bakker
Foto's: René Bakker

Uit die wollen jas, het is zomer

Actueel 69 keer gelezen

Spijkenisse - Hoewel het weer op dit moment anders doet vermoeden, was het toch tijd voor de schapen van kinderboerderij De Trotse Pauw om geschoren te worden. Dat gebeurde net als voorgaande jaren op vakkundige wijze, onder het toeziend oog van de aanwezige kinderen.

Activiteiten
In het lokaal konden de kinderen zien wat er mogelijk was met de wol, ze konden zich om laten toveren tot een schaap en voor de durfals was het ook mogelijk om het scheren van een schaap uit te proberen. Niet op het echte schaap, maar op een ballon die ingesmeerd was met scheerschuim. En dat bleek toch echt niet zo makkelijk te zijn.

Word vriend
Bent u ook zo trots op de kinderboerderij en wilt u de activiteiten ondersteunen, word dan Vriend van de kinderboerderij. Maak uw donatie van € 10,- , meer mag ook, over op rekeningnummer NL87RABO 0180728016 tnv stichting Vrienden Van kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse ovv uw naam en mailadres. Als vriend ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief en wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten.  Meer informatie is te vinden op www.vriendenvandetrotsepauw.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant