Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Honkballers opnieuw onderuit

Sport 123 keer gelezen

Spijkenisse - De honkballers van HSV Spikes wachten nog altijd op de eerste overwinning van deze competitie. De formatie van interim-coach Roland Machielsen verloor zondag in een marathonduel van ruim vier uur met 12-22 van Saints. Vooral in de laatste vier innings wisten de Spijkenissers, die weinig komen trainen, niet productief en kon de tegenstander toeslaan.

‘We betalen contributie dus willen we lange duels spelen’, grapt Machielsen na afloop. ‘We begonnen sterk en dan halverwege dan storten we compleet in. In de duels weet ik niet waar het aan ligt. Op de training wel. We moeten de  arbeidsintensiviteit omhoog schroeven. Ik heb soms vijf van de dertien man. Dan scoren we acht keer en geven vervolgens ook weer vijf punten weg. We zijn niet echt overklast. We houden zin in het spelletje’, zegt Roland Machielsen achteraf. Positief punt is de terugkeer van Ben ten Pas, die door ziekte een tijd lang afwezig was. Hij stond één inning op de heuvel. Voorlopig zal Machielsen nog wel de honneurs voor Ten Pas blijven waarnemen.

 

Werpcijfers:

Patrick Gelderblom (2 2/3 inning) 1 0 8 2

Patrick de Groot (2 1/3 inning) 2 0 8 2

Brian Sommeling (2 innings) 2 3 9 3

Ben ten Pas (1 inning) 1 0 1 2

 

Slaggemiddelden:

René Koelink 0.667 (4 uit 6)

Marvin Goedegebuur en Robin Alberts 0.500 (2 uit 4)

 

Line Up Spikes:

René Koelink; Marvin Goedegebuur; Brian Sommeling; Clyde Carty; Rob Alberts; Rodney Jeltes; Patrick Gelderblom; Aad van der Landen; Dennis Bijloo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant