Afbeelding

SCO ’63 (za) zal moeten stunten voor promotie

Sport 42 keer gelezen

Vlaardingen: Het lijkt er ernstig op dat de zaterdagvoetballers van SCO ’63 na de 3-0 (1-0) nederlaag tegen CION ook het komende seizoen in de vierde klasse zullen moeten uitkomen. De Spijkenissers beseften kennelijk niet dat er tegen de Vlaardingse derdeklasser om een promotieplaats in de zo fel begeerde derde klasse moest worden gespeeld.

‘Ik wil aan deze afgang nauwelijks een woord vuil maken,’ baalde de diep teleurgestelde trainer Ronald van der Zalm. ‘Het zal nu een heel moeilijk verhaal worden. Ik zag het de laatste weken met de matige trainingsopkomst al aankomen. Teveel spelers zijn met ander dingen bezig in plaats van de nacompetitie. CION wist wel waar het om ging.’ SCO ’63 speelt aanstaande dinsdagavond (vanavond) om 20.00 uur op het sportpark Oostbroek de return tegen CION.

SCO ’63 (za): Jerome van Oosten; Jasper Mulder, Michael Snijders, Arno van Lieshout, Bob Kloppenburg; Camillio Buskop, Kevin Meerkerk, Marcel Pieke; Gabriel, Rens van Straaten (70. Rick Hofman), Zakaria Cheikh.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant