Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

ZKV sluit met nederlaag af in stijl

Sport 73 keer gelezen

Zuidland: ZKV heeft het korfbalseizoen met een 6-8 (3-4) nederlaag tegen Scheldevogels in stijl afgesloten. De Slandse korfbalploeg speelde zonder enige inspiratie. Patricia en Peter Brederland hadden zich op het zonnige Groot Nibbeland wel een mooier afscheid kunnen wensen dan de wanvertoning tegen de club uit Bergen op Zoom.

‘We begonnen zo goed, kwamen voor met 2-0 en 3-1 waarop de koppies door gemekker en frustraties gingen hangen,’ sprak coach Arie Muis zijn teleurstelling uit. ZKV had zich overigens een nagenoeg onschendbare uitgangspositie kunnen verwerven ware het niet dat Agnes van Meurs bij 3-1 een stipbal miste. Patricia Brederland en later Arjan den Bakker wisten zich bij 3-4 vervolgens ook geen raad met een strafworp. Scheldevogels profiteerde en liep uit naar 3-7 en consolideerde door naar 6-8. ‘Het was een seizoen met twee gezichten. De eerste helft verliep goed, maar in de tweede helft van het seizoen hebben we de punten, mede door gemopper en aanmerkingen op de leiding zelf laten liggen en dat was jammer. Aan de andere kant hebben we meer punten behaald dan in het vorige korfbaljaar,’ wilde Arie Muis toch nog positief afsluiten.

ZKV: Peter Brederland (1 keer), Patrick Schols, Nicole van de Bie (1 keer), Agnes van Meurs (2 keer); Naomi Koenz; Patricia Brederland, Arjan den Bakker (2 keer), Stefan Knoester (50. René Ruighaver).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant