ZKV verspeelt tweede plaats aan Volharding

Sport 64 keer gelezen

Rotterdam: ZKV is er niet in geslaagd om de tweede plaats in de vierde klasse J vast te houden. De equipe van Arie Muis verloor de midweekse wedstrijd in Rotterdam tegen Erasmus met 5-4 (3-2). ‘We hebben in de stromende regen gespeeld, terwijl één kilometer verderop Sparta tegen NEC werd afgelast,’ baalde de coach van ZKV. ‘Bovendien was het een slechte wedstrijd, waarin we verdedigend goed hebben gespeeld, maar aanvallend de mogelijkheden om te scoren lieten liggen.’

De Zuidlanders, die het dit seizoen verder moeten stellen zonder de aan haar schouder geblesseerde Ramona Nieuwenhuizen, namen een hoopgevende 0-2 voorsprong, maar binnen vijf minuten spelen was deze als sneeuw voor de zon verdwenen. Nadat Erasmus in de tweede helft op 4-2 was gekomen, bleek ZKV niet meer in staat om de marge van twee treffers ongedaan te maken. ZKV gaat aanstaande zaterdag op bezoek in Yerseke voor de ontmoeting tegen Volharding om 16.00 uur op het sportpark Hogeweg.

ZKV: Patrick Schols (2 keer), Peter Brederland (1 keer), Nicole van de Bie, Naomi Koenz; Agnes van Meurs; Patricia Brederland, René Ruighaver (1 keer), Stefan Knoester.