De daders.
De daders.

Camerabeelden overval vrij gegeven

Actueel 112 keer gelezen

Hoogvliet - Een alleenstaande moeder met vijf kinderen werd vrijdagochtend 6 december 2013 slachtoffer van een overval in haar eigen woning. Rond 11.00 uur die vrijdag zijn drie van haar kinderen naar school en zijn er twee kleintjes bij haar thuis in de Forelstraat in Hoogvliet. De vrouw verwacht geen bezoek. Als er wordt aangebeld, vraagt ze daarom door de dichte deur wie er is. 'De post'is het antwoord. Als ze de deur opent, ziet ze een man in een TNT-jas met een vuurwapen. En hij is niet alleen.

Daders
De dader in de TNT-jas en z’n mededader dwingen de vrouw terug de gang in. Ze willen geld en cocaïne, maar het slachtoffer schreeuwt dat ze dat niet heeft. Door alle commotie hebben ook de 2 kindjes in de woonkamer het op een gillen gezet. De twee daders beseffen op zeker moment dat ze verkeerd zijn. Ze gaan er zonder buit weer vandoor. Gelukkig hebben bewakingscamera’s in de buurt van de flat de verdachten gefilmd.

Dader 1
Deze man heeft de TNT-jas al in zijn hand als hij komt aan lopen en trekt die even later aan. Het is een donker getinte man, naar schatting tussen de 20 en 25 jaar oud en zo’n 1.75 à 1.80 meter lang. Het wapen waarmee hij de vrouw bedreigde, was klein en zwart.

Dader 2
Dit is een licht getinte man die wat dikker en kleiner is, zo’n 1.65 meter. Op de bewakingsbeelden is te zien dat hij een groot wit logo op de rechterschouder van z’n jas heeft en dat hij onder z’n capuchon een wit petje draagt.

Info
Heeft u informatie? Belt u dan naar het gratis nummer van de Politie Eenheid Rotterdam: 0800-6070 of het gratis nummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant