Afbeelding

Nacompetitie hoogst haalbare voor Rozenburg

Sport 47 keer gelezen

Ridderkerk: Rozenburg is er niet in geslaagd om de broodnodige drie winstpunten in Ridderkerk tegen Bolnes te bemachtigen. De Rozenburgers verloren de zware uitbeurt tegen de hoogvlieger in de tweede klasse D met 2-0 (0-0). Het uitzicht op een langer verblijf in de tweede klasse begint er steeds somberder uit te zien nu de concurrenten NSVV en Hellevoetsluis met 1-2 wonnen bij respectievelijk Pernis en SC Botlek.

‘Het hoogst haalbare is de nacompetitie, maar dan moeten we wel winnen in het onderlinge gevecht tegen Pernis en uit bij Strijen. Dat zijn de laatste strohalmen, die we zullen aan moeten grijpen om te overleven’ aldus Rob Vuik. Het gehavende Rozenburg begon goed aan de wedstrijd, kreeg ook drie grote kansen om de score open te breken, maar zoals het hele seizoen ontbeerde de geelrode brigade een afwerker. Renaldo van Emmerik en Nick de Bil verzuimden in goede positie oog in oog het beslissende duwtje te geven. De Rozenburgers hielden ook in het tweede deel stand, maar toen Bolnes op het uur 1-0 liet aantekenen, was het eigenlijk al gedaan met de dadendrang. Tot overmaat van ramp passeerde Rudy Fortes tien minuten voor tijd zijn eigen doelman Stefan van Asperen: 2-0. ‘Dan zit het al niet mee en krijg je er ook nog zo ’n sofgoal overheen.’

Rozenburg: Stefan van Asperen; Gerson Almeida, Adam Beker, Elroy van Seventer, Eric Don; Yoeri Bak, Lester van Kaan, Isra Fakri; Renaldo van Emmerik, Nick de Bil, (70. Rudy Fortes) Jeroen van Balen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant