OHVV moet nog aan de bak

Sport 83 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV zal in de laatste twee duels er nog tegenaan moeten om zich veilig te spelen. Maandag verloor het team van Peter Marcel Nauta van Groeneweg. Het werd 1-2 voor de gasten. Bij rust stonden de Oudenhoornaars voor met 1-0. De thuisploeg kwam op voorsprong dankzij een treffer van Wesley Meuldijk.

Na rust wist Groeneweg twee keer zeer snel het net te vinden, zodat zij met de punten uit Oudenhoorn vertrokken. ´De nederlaag is terecht. Het eerste kwartier waren zij beter. Wij komen op voorsprong, nadat we ons in de wedstrijd knokten. Dat gaf ons echter niet het vertrouwen waarop ik hoopte. Wij maken geen 2-0 en in de tegen aanval scoren zij de gelijkmaker. Binnen drie minuten stond het ook nog eens 1-2. Daarna hebben wij niets meer gedaan. De uitslag had nog hoger kunnen uitvallen. Gezien de uitslagen hadden wij een reuze stap kunnen maken bij een overwinning. Nu moeten we winnen van OVV op 4 mei, de week erop komt IFC en die ploeg is een maatje te groot voor iedereen´, weet Peter Marcel Nauta na afloop. OHVV staat nu tiende met twee punten voorsprong op Ommoord dat nu op een plaats voor nacompetitie staat. Die ploeg speelt nog tegen de veilige Groeneweg en OVV.

Opstelling OHVV: Rick Groenendijk; Jan Kees den Hartog, Mickey Loendersloot, Michiel Tange, Chris Peeters; Slavisja Milojevic; Patrick van Dorp, Brian van Dam, Wesley Meuldijk en Thomas Biesheuvel.