Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

PFC houdt kleine hoop

Sport 88 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft maandag tegen HMSH opnieuw averij opgelopen in de strijd tegen degradatie. De nacompetitie plaatsen lonken nu op vier punten met nog twee duels te spelen. Het werd aan de Toldijk op tweede paasdag 1-2 voor de Hagenaars. Doordat Poortugaal en Nieuwkoop, de concurrenten van de Bernisser tegen degradatie gelijkspeelden liepen die ploegen verder uit op PFC.

Al na vijf minute kwam PFC op achterstand en dat bleef zo tot aan de rust. Vervolgens was het kort na de thee opnieuw raak voor de Haagse ploeg en leek het duel gespeeld. Het duurde tot vijf minuten voor tijd voordat Marlon Dandaré iets kon terug doen. Dat was te laat om er meer uit te slepen voor de Geervlieters. ‘We waren te laat wakker. We komen snel op achterstand en leren daar niet van. Na rust gebeurd hetzelfde. Mijn hoop is een beetje vervlogen, hoopte op negen punten uit de laatste drie duels. Dit was echt de slechtste wedstrijd van het seizoen. De nacompetitie staat nu op vier punten, dat wordt lastig’, laat elftalleider Han Zevenbergen namens PFC weten. Op 4 mei is Kocatepe de tegenstander. In het laatste duel wacht UVS. Die ploeg is veilig. Bij Kocatepe heeft PFC nog nooit gewonnen.

Opstelling PFC:  Wilfred Poleij; Milton Madja ; Jock de Burgo, Levi Spencer Salomao, Fabienson Wiel; Raoul Neral (Rahine de windt) , Marlon Dandaré, Berkan Bayraktar; Luc Lionahr (79 Ruchen Pieternella), Massud Hooi en Hakan Gürel .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant