Afbeelding

Zuidland doet goede zaken in paasweekeinde

Sport 62 keer gelezen

Zuidland: Zuidland is er in geslaagd om in de onderste regionen afstand te nemen van de concurrentie. De mannen van trainer Tom Larssen kwamen op Groot-Nibbeland tegen Klundert niet verder dan een 2-2 (1-2) gelijkspel. Maandag speelde het team bij Heerjansdam en werd het 1-2 voor de ploeg van Tom Larssen.

De achterstand op de veilige tiende plaats in de eerste klasse C van Klundert bedraagt met de inhaalwedstrijd tegen Heerjansdam op Tweede Paasdag nog voor de boeg nu drie punten waardoor de p/d-wedstrijden nog ontlopen kunnen worden met nog twee duels te gaan. Zuidland, dat het moest het zaterdag stellen zonder topscorer Jeff Duijnstee, kreeg tegen het matige Klundert in het eerste halfuur legio kansen om afstand te nemen, maar een inspeelfout van Kevin Bogarde leidde tot de 0-1 voor Klundert. Corly Bazoer tekende vervolgens voor de gelijkmaker. De tweede treffer van Klundert werd zwaar aangevochten omdat doelman Kevin Bogarde op de vijfmeterlijn een zwieper kreeg van een Brabander, maar de scheidsrechter wilde daar geen gehoor aan geven: 1-2. Vlak na rust werd een tuimeling van Frank Molendijk binnen de zestien als goedmakertje gehonoreerd met een strafschop. Marcel van den Berg joeg de kalktrap tegen het garen: 2-2. Ondanks diverse kansen over en weer kwam er in de stand geen verandering.

Maandag ging het een stuk beter met de Slandenaren. Bij rust leidde men al met 0-2 dankzij twee treffers van Marcel van den Berg. ‘De achterstand op Klundert is met drie duels nu nog drie punten. Vandaag (maandag) hebben we veel geluk gehad. Met nog twee duels te gaan is alles nog mogelijk. We hebben het echter niet meer in eigen hand’, zegt trainer Ton Larssen na afloop. Op 3 mei is Nieuw Lekkerland de tegenstander. Daarna volgt het slotduel met Zaamslag, dat degradatie niet meer lijkt te ontkomen.

Opstelling Zuidland: Kevin Bogarde; Robert Michilsen, Mark Snijder, Frank Molendijk, Roy van Vugt; Patrick Alimasi, Marcel van den Berg, Robin van Buuren, Runell Martis (70. Ramon van de Bie), Clint van de Veerdonk, Corly Bazoer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant