Afbeelding

Jordi Talen in toptien van Flevonice Zuiderzeeronde

Sport 101 keer gelezen

Dronten: Jordi Talen heeft in de Flevonice Zuiderzeeronde voor junioren een vijfde plaats behaald. De Spijkenisser uit de ploeg van DRC de Mol moest in de 120 kilometer lange wielerklassieker naar Dronten winnaar Peter Lenderink (De Peddelaars Hoogeveen), Bob Olieslagers (TWC Pijnenburg) uit Rijen, Yannick Detant (Viking-Waterland) uit Purmerend en Roy Dofferhoff (Belkin De Jonge Renner) uit Lisse voor zich dulden. Zuidlander Mario Poldervaart reed zich in de 90 kilometer lange rit voor nieuwelingen naar een achtste plaats. De renner uit de Belgische wielerstal AVIA zag winnaar Daan Zebel (Belkin-De Jonge Renner), de Tilburger Ramon van Bokhoven (TWC Pijnenburg) en Dennis van der Horst (De Noord-Westhoek) uit Hasselt de bloemen in ontvangst nemen.

Oud-Gastel: Daan van Sintmaartensdijk sprintte in de Ronde van Oud-Gastel voor nieuwelingen naar een tweede plaats. De renner uit Zuidland moest Wim Wittenberg (De Batauwers) uit Herveld voor laten gaan, maar hield zijn ploeggenoot bij RWC Ahoy’, Vincent Hoppezak uit Nieuwerkerk aan den IJssel achter zich.

Heiloo: Yvette de Waard van de Spuicrossers heeft in de eerste wedstrijd voor de Topcompetitie een tweede plaats behaald bij de 10-jarigen. De BMX-er uit Spijkenisse won in Heiloo de eerste drie manches, vervolgens bleek zij ook de sterkste in de halve finale. Yvette de Waard moest in een zinderende finale Kim Richters uit Nuland voor laten gaan. Noor Westra uit Nijkerk legde beslag op de derde plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant