SV Simonshaven doet zijn plicht bij OFB

Sport 101 keer gelezen

Ooltgensplaat: SV Simonshaven heeft gedaan wat het moest doen, winnen van OFB, de dikke hekkensluiter in de vierde klasse F. De mannen van Ad Reijtenbagh zegevierden op “De Plaet” met 1-3 (0-2) en hebben zich daarmee vastgepind op de twaalfde plaats. Na twee minuten spelen peerde Jessy Povinelli een voorzet van Bjorn Jeurissen tegen het garen: 0-1. De bezoekers lieten daarna diverse kansen liggen om de score op te voeren.

Na een halfuur spelen moest er een eigen speler van OFB voor aan te pas komen om de hoekschop van Bjorn Jeurissen langs zijn eigen doelman te werken: 0-2. Matthijs van Schie verzuimde daarop alleen voor de keeper de 0-3 op de matrix te brengen. De tweede helft bood een zelfde spelbeeld. Op het uur schoot man van de wedstrijd Bjorn Jeurissen na een handsgeval de toegekende strafschop binnen: 0-3. Na een communicatiefout in de defensie van Simonshaven redde OFB de eer: 1-3. Tom Adriaanse kreek in de eerste helft een elleboog tegen de slaap en moest zich met waarschijnlijk een lichte hersenschudding laten vervangen.

SV Simonshaven:  Johan van Es; Dave Brouwer, Joan Belder, Bjorn Jeurissen, Tjerk van der Graaf; Tom Adriaanse (46. Leon Schumacher), Jessy Povinelli, Mark den Uijl; Matthijs van Schie, Joey Wertz, Raymond van Beekum.