Afbeelding

ZKV niet opgewassen tegen Zaamslag

Sport 103 keer gelezen

Zuidland: ZKV is er op Groot-Nibbeland niet in geslaagd om het nog ongeslagen Zaamslag uit Zeeuws-Vlaanderen beentje te lichten. De formatie van coach Arie Muis kwam net iets tekort om de Zeeuwen in de problemen te brengen. ‘We hebben geprobeerd om het Zaamslag zo moeilijk mogelijk te maken, maar bij ons schortte het aan schotkracht. Zaamslag was iets slagvaardiger. Daarbij kwam dat de scheidsrechter ook dubieuze beslissingen nam, zoals bij het derde doelpunt van Zaamslag. Pal daarop scoren zij de 2-4 en toen was het over. Zaamslag is de terechte kampioen,’ aldus Arie Muis.

ZKV kreeg ook nog tegenslag te verwerken, toen Ramona Nieuwenhuizen in botsing kwam met een tegenstandster en zij zich uiteindelijk in de tweede helft moest laten vervangen door Patricia Brederland. De Zuidlandse korfbal equipe blijft tweede in de vierde klasse J op een straatlengte van Zaamslag. ZKV speelt aanstaande zaterdag om 15.30 uur op het sportcomplex aan de J.A. Lebbinklaan tegen Erasmus.

ZKV: Rick Vermeer (1 keer), Peter Brederland, Nicole van de Bie (1 keer), Agnes van Meurs; Ramona Nieuwenhuizen (1 keer, 55. Patricia Brederland), Naomi Koenz, René Ruighaver (1 keer), Stefan Knoester (60. Arjan de Bakker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant