Afbeelding

Vovero blijft eersteklasser

Sport 78 keer gelezen

Hardinxveld-Giessendam: De volleyballers van Vovero hebben ondanks de kansloze 4-0 (25-22, 25-9, 25-11, 25-16) nederlaag bij kampioen OKK ’70 het eersteklasserschap met een jaar weten te verlengen. De Rozenburgers hadden daarbij niet over geluk te klagen, want het verrassend winnende Volley Voorne was in punten gelijk gekomen met Vovero, maar het saldo verwees de Briellenaren naar de p/d-wedstrijden.

‘We hebben de slechtste wedstrijd van het seizoen gespeeld,’ foeterde de teleurgestelde coach Marianne Sannes. OKK heeft ons vooral in de laatste set de kans gegeven om een setje naar ons toe te trekken, maar als je de kansen niet afmaakt en maakt daarbij de nodige fouten, ja dan moet je ook die set nog inleveren.’ Het zat Vovero ook niet mee, want naast het ontbreken van Adrie van der Born, moest Steven van Woerkom in de eerste set opgeven vanwege een enkelblessure. ‘Met Ticho Bavelaar in het veld als vervanger ontstond er aanvankelijk toch de nodige verwarring.’ Vovero begon hoopvol aan de competitie, maar viel zo halverwege het seizoen terug naar een benarde situatie. ‘We konden het gemis van diverse spelers vanwege blessures, ziekte en studie niet voldoende opvangen om verder weg te blijven van de onderste plaatsen, dus werden het een aantal spannende maanden,’ aldus coach Marianne Sannes, die nog in het ongewisse is voor wat betreft het doorgaan in het volgende seizoen.

Vovero (mannen): Peter Doorduin, Folkert Staalduinen, Michael Burger, Tycho Bavelaar, Michel Taillie (aanvoerder), Laurens Siddré (libero), Brian Zonneveld, Niek Vos. Steve van Woerkom

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant