Stockfoto
Stockfoto

De Zeehond ’73 erkent meerdere in kampioen d ‘Elft

Sport 83 keer gelezen

Rozenburg: De waterpolosters van de Zeehond ’73 hebben het waterpoloseizoen tegen kampioen d ‘Elft 2 met een 1-6 (0-3, 1-0, 0-3, 0-0) nederlaag afgesloten. De Zeehond is in de regio derde klasse B geëindigd op de negende plaats.

‘Ik ben best tevreden over de uitslag,’ doelde aanvoerster Lineke Ouwendijk op de 10-1 nederlaag in Delft eerder in het seizoen. ‘We hebben de wedstrijd verloren in de eerste en derde periode. Lotte (Hoogland, DR) schoot veel, maar de keepster van Delft was erg goed  en enkele schoten vlogen net naast. Verdedigend hebben we het met een goed keepende Jenny Heskes prima gedaan.’ ‘Toch denk ik dat er dit seizoen meer in had gezeten,’ wees Ouwendijk op de bescheiden klassering waarmee haar ploeg het seizoen heeft afgesloten. ‘We hebben halverwege teveel wedstrijden verloren, vooral tegen de mindere ploegen. We zijn in de laatste wedstrijden weer wat opgeklauterd. Toch denk ik dat we volgend seizoen met Annemiek Baaima erbij hoger in kunnen zetten,’ aldus Lineke Ouwendijk. Lotte Hoogland redde bij 0-3 de eer voor de Rozenburgsen. Meer sport zie www.weekbladspijkenisse.nl, www.weekblad-bernisse.nl en www.groothellevoet.nl

De Zeehond ’73 (vrouwen): Jennie Heskes; Ursula Holzmann, Lineke Ouwendijk, Stefanie van der Veen, Josephine Stoel, Sharon van Veghel, Lotte Hoogland, Germaine Verwoert, Marjon Ouwenbroek, Eva Hoogland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant