Afbeelding

Plichtmatige afsluiting bij The Hurricanes

Sport 66 keer gelezen

Rotterdam: De basketballers van The Hurricanes hebben de laatste wedstrijd van de competitie met 87-72 (24-17, 24-16 (48-33), 20-27, 19-12) verloren van hekkensluiter River Trotters. De Spijkenissers begonnen in De Wielewaal de wedstrijd om Keizersbaard goed, maar na een 10-15 voorsprong waren slordigheden en teveel fouten er de oorzaak van dat de Rotterdammers het eerste part konden afsluiten met een 24-17 voorsprong.

‘We kwamen nog wel terug tot 26-26, maar belandden toen weer in een fase van vrijgevigheid,’ verklaarde Maurice Goedhart. ‘In het derde kwart viel alles goed, kwamen we toch weer terug, maar zonder Maykandro (Martis, DR) kwamen we toch een stuk scorend vermogen tekort. Basketballend waren we beter, maar zij lieten zien in thuiswedstrijden goed te kunnen scoren.’ Maurice Goedhart, die liet weten aan het einde van het seizoen te zullen stoppen als coach, gaat nu op zoek naar een nieuwe coach en hoopt eventueel spelers met lengte in te kunnen lijven voor het komende basketbaljaar. ‘We hebben niemand van boven de twee meter in de ploeg, dus gaan we daar naar op zoek.’

The Hurricanes: Mike Overdiep (15 pnt), Gareth Tsang (8 pnt), Marlon Naarden (2 pnt), Cherano Tweeling (21 pnt), Jaynaro Polak (6 pnt), Musa Lekatompessy (8 keer), Rolf Schimmer (2 pnt), René Cham (4 pnt), Osmir Girigorie (6 pnt).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant