Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Hockeysters onderuit met beter spel

Sport 277 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HV Spijkenisse hebben zondag beter gespeeld dan de laatste weken, maar toch moest de ploeg van Jeroen Nieuwstraten het onderspit delven tegen Derby. De gasten wonnen op sportpark Groenewoud met 0-5 van de Spijkenissers, bij rust stond het 0-3.

‘De uitslag is niet meer dan terecht. Uit twee hele goede strafcorners weten zij te scoren. Daarnaast scoren ze ook met een veldtreffer. Na rust geven wij wat meer ruimte achterin weg. Het was echter als de laatste weken en we zitten in een opwaartse lijn. Ik wil dolgraag het seizoen goed afsluiten’, meent Jeroen Nieuwstraten na afloop. De ploeg uit Spijkenisse zal komend seizoen op zoek moeten naar een nieuwe coach voor de dames. Na dit seizoen stopt de trainer. ‘Ik stop met trainen, maar weet niet of ik nog iets voor de club blijf doen. Ik ben er nog niet uit. Bij Atletiekvereniging Spark ligt ook de vraag of ik iets wil doen, maar ik kan ook besluiten het allebei niet te doen en de aandacht aan mijn zoontje te geven’, laat de oefenmeester desgevraagd weten. Zondag speelt de ploeg bij Kievitten.

Speelsters HV Spijkenisse: Nicolette van Drunen; Mariska Krijgsman; Daphne van Doorn; Jamie Zeegers; Vivian van Krimpen; Pernille Meeder; Nikita van Herk; Evelien Schutte; Anouk Been; Lonneke van Breukelen en Kim Witteveen. Er werd ingevallen door Rozemarijn Molendijk, Denise Trommels, Myrthe Wansleben en Inge van Wijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant