Afbeelding

SCO ’63 (za) houdt SNS langszij

Sport 57 keer gelezen

Stad aan het Haringvliet: De zaterdagvoetballers van SCO ’63 hebben in een rechtstreeks gevecht om de tweede plaats in de vierde klasse F op een bar slecht veld in Stad aan het Haringvliet een 1-1 (1-0) gelijkspel afgedwongen. De formatie van Ronald van der Zalm blijft met een beter doelsaldo bezetter van de tweede plaats. De Spijkenissers waren in het rommelige duel weliswaar de beter voetballende ploeg, maar het opportunistisch spelende SNS creëerde zich de betere kansen.

Nadat Hendrik Braber Stad op 1-0 had gezet, verzuimde het de marge te verdubbelen door een strafschop om zeep te helpen en stuitte het daarna op de uitstekende doelman Jerome van Oosten. SCO ’63 moest met Stefan Pieke onder de lat voor de geblesseerd geraakte Jerome van Oosten op jacht naar de gelijkmaker. Pieke moest twee keer vol aan de bak om zijn ploeg in de wedstrijd te houden. De bezoekers leken op een nederlaag af te stevenen, maar Jasper Mulder bezorgde zijn ploeg in blessuretijd alsnog de gelijkmaker: 1-1. ‘Wij moeten het hebben van voetbal, maar dat was op dit knollenveld onmogelijk. Bovendien hebben we altijd moeite met hardwerkende ploegen. Ik vind het geweldig dat we tweede zijn gebleven en nu ook Melissant onder ons nog heeft verloren kan het niet meer stuk,’ aldus sprak Ronald van der Zalm zijn tevredenheid uit.

SCO ’63 (za): Jerome van Oosten (46. Stefan Pieke); Jasper Mulder, Michael Snijders, Arno van Lieshout, Bryan Roobol; Camillio Buskop, Bob Kloppenburg (55. Ricardo Stigter); Marcel Pieke; Andrew van Hilst, Ronald de Groot (75. Hiddes Mulders), Zakaria Cheikh.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant