Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

The Hurricanes laat het volledig afweten

Sport 96 keer gelezen

Spijkenisse: De basketballers van The Hurricanes zijn er niet in geslaagd om zich voor de eerdere nederlaag in het seizoen tegen Binnenland te revancheren. De Spijkenissers verloren de derby in Den Oert met 65-80 (17-19, 22-19 (39-38), 8-24, 18-18) van de Barendrechters.

‘We waren driekwart van de wedstrijd gelijkwaardig aan Binnenland, maar hebben een positief resultaat in de derde periode prijs moeten geven omdat we in bepaalde situaties in de wedstrijd geen antwoord hadden. Zij scoorden waar wij het lieten liggen en hadden een goede center, die wij niet goed in bedwang konden houden. De center scoorde 25 punten en de guards scoorden ook regelmatig. Eén van hen scoorde vijf driepunters. Cherano Tweeling speelde een goed eerste kwart, maar daarna kwamen we er niet meer doorheen. Over de hele wedstrijd gezien hebben we terecht verloren, maar ik had gehoopt Binnenland nog meer pijn te kunnen doen. Een heikel punt is dat we teveel vrije worpen missen. Op die momenten doe je jezelf tekort.’ De prijzen gaan door deze nederlaag aan The Hurricanes voorbij. De Spijkenissers spelen aanstaande vrijdag om 21.00 uur in De Rotterdamse Wielewaal tegen River Trotters. The Hurricanes is in de Rayon eerste klasse B gezakt naar de vierde plaats.

The Hurricanes: Maykandro Martis (7 pnt), Mike Overdiep (11 pnt), Gareth Tsang (8 pnt), Marlon Naarden, Cherano Tweeling (13 pnt), Jaynaro Polak, Musa Lekatompessy (1 keer), Poupon Kaninda (25 pnt.), Rolf Schimmer, Pascal Moerland, René Cham.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant