Weer een punt voor Hekelingen

Sport 77 keer gelezen

Hekelingen - Hekelingen heeft zondag een punt over gehouden aan het duel met DHZ. De ploeg van Ad Reijtenbagh stond bij rust met 3-1 voor, maar eindigde het duel in 3-3. Na een achterstand wist oud trainer Micheal Fraenk de stand weer gelijk te trekken.

Een strafschop van Matthijs van der Pad betekende de 2-1 en Fraenk zorgde voor de ruime 3-1 voorsprong bij rust. Direct na de thee werd het 3-2 en binnen een uur stond het 3-3. ‘Je krijgt natuurlijk te weinig als je bij rust met 3-1 voor staat. Dat moet je niet meer uit handen geven. Het laatste half uur was het over en weer billen knijpen. Je houdt er toch een rot gevoel aan over. De overwinning komt echter steeds dichterbij’, meent de oefenmeester. Door de puntendeling blijft Hekelingen nu echter gelijk met Overmaas, dat ook tien punten heeft. Zondag staat het treffen met FIOS in Achthuizen op het programma. Die ploeg heeft nu twee punten meer dan Hekelingen. Als Overmaas verliest bij Maasstad Tediro en Hekelingen weet zelf te winnen, kan de formatie uit de dorpskern van Spijkenisse twee plaatsen stijgen op de ranglijst.