PFC nog dieper in de zorgen

Sport 55 keer gelezen

Rotterdam – PFC is nog dieper in de zorgen terecht gekomen. De nummer voorlaatst in de eerste klasse B verloor zondag bij Neptunes/Schiebroek, dat volgend jaar stopt met de zondagtak. Het werd 2-0 voor het team van Rob Jacobs, bij rust stond PFC achter met 1-0.

De ploeg van Francis Janse had wel mogelijkheden via Bel Hassani en kwam zowel voor als na rust een aantal malen voor de keeper van de Rotterdammers, maar faalde in de afwerking. ‘We hadden echt mogelijkheden. Door een lullige treffer kom je dan op achterstand. Dan krijgen we nog een penalty, maar dat was hands aan onze kant, dus na overleg met de grensrechter, werd het toch geen strafschop. Alles zat echt tegen. De komende weken speelt Neptunes tegen al onze concurrenten dus ze mogen van mij nu alles winnen’, laat elftalleider Han Zevenbergen weten. Zondag is door het verlies een cruciaal duel voor lijfsbehoud. Alleen de nacompetitie kan PFC nog als eerste klasser behouden. Zondag is Poortugaal de tegenstander. Die ploeg verloor met 1-3 van Kocatepe en staat nu allerlaatste in de eerste klasse B.

Opstelling PFC: Wilfred Poleij; Jock de Burgo; Ian de Jager (76 Fabiënson Wiel); Levi Spencer Salomao; Miloud Bel Hassani; Raoul Neral; Marlon Dandaré (70 Hakan Gürel); Bekim Bajraktaraj; Patrick Pot en Bilal Amraoui.