Afbeelding

Open Tennisdagen LTC Hartel

Sport 84 keer gelezen

Spijkenisse - Op zaterdag(jeugd) 22 maart en zondag(senioren) 23 maart organiseert tennisvereniging LTC Spijkenisse de Open Tennisdagen. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan en de gezelligheid van de vereniging wil proeven, is op deze dagen vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom op Sportpark Groenewoud aan de Schenkelweg 110a (naast de hockeyvereniging).

Tennis inspiratie voor jong en oud
Tijdens deze dagen kan iedereen op een originele, laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. Samen met vrienden, familie of buren kun jij gezellig een balletje slaan en zelf ervaren hoe leuk tennis is. Daarnaast zorgt DJ Mood op zaterdag voor wat gezelligheid. Op zondag zorgt de band BONK voor wat gezelligheid tijdens een drankje en een hapje. En voor nieuwe leden heeft de vereniging ook nog eens spectaculaire aanbiedingen!

Heb je geen racket? Geen probleem!
Er zijn voldoende rackets (neem alleen even zelf sportschoenen mee) om ook lekker zelf even een balletje te slaan met vrienden, familie of met leden van de vereniging. Aanmelden is niet verplicht, je kunt gewoon binnenlopen. De koffie staat klaar en ook voor informatie over lidmaatschap, tennislessen, etc. staat het bestuur je graag te woord.

Meer informatie vindt je op de website: www.ltc-spijkenisse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant