Stockfoto
Stockfoto

De Zeehond ’73 niet opgewassen tegen Wiekslag

Sport 50 keer gelezen

Rozenburg: De waterpoloërs van De Zeehond ’73 wachten na de 7-11 (0-0, 1-4, 1-4, 5-3) nederlaag tegen Wiekslag 2 al enige tijd op een overwinning. De equipe van aanvoerder Robert Goedendorp heeft zichzelf in periode twee de das omgedaan daar zij tot drie keer toe met een numerieke minderheid met 1-4 om de oren werd geslagen. De derde periode was met dezelfde 1-4 score al niet beter. De Rozenburgers speelden in het laatste kwart alles of niets.

De Alblasserdammers raakten geïrriteerd en maakten er gelet op de veilige 2-8 voorsprong een onnodige onderwaterschoppartij van. Eén der spelers van Wiekslag mocht dan ook met rood in het laatste kwart vroegtijdig inrukken. De Zeehonden probeerden het wel, maar kwamen via een 5-3 score niet verder terug dan 7-11. ‘Maarten (Weers, DR) kreeg een flinke schop en Bram Ottenhof werd na een trap tegen de edele delen zelfs uit het water geschopt,’ aldus Robert Goedendorp. ‘Die gasten vlogen er achter elkaar uit. Qua tegenstand hadden wij Wiekslag kunnen hebben, maar lieten het afweten. Het zou nu wel eens prettig zijn als we weer eens een wedstrijd winnen,’ besloot Robert Goedendorp. Bij De Zeehond, dat in de regio tweede klasse B op de tiende plaatst staat, maakte doelman Hans den Hartog na drie maanden blessureleed zijn rentree. De Zeehond gaat aanstaande zaterdag op bezoek in Spijkenisse voor de derby om 18.20 uur in het Rivièrabad tegen De Kempvis 2.

De Zeehond ’73: Hans den Hartog; Maarten Weers (3 keer), Frank van Oudheusden, Bram Ottenhof, Huib Ouwendijk, Ties Jacobs, Robert Goedendorp (1 keer), Albert Mercera (2 keer), Alexander van der Borden, Erwin van der Meer (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant