Afbeelding

Vovero ook niet opgewassen tegen Move4U

Sport 73 keer gelezen

Rozenburg: De volleyballers van Vovero hebben zich in een moeilijk parket gemanoeuvreerd door de degradatiewedstrijd in De Rozet met 1-3 (13-25, 25-21, 23-25, 18-25) te verliezen van Move4U 2. De geplaagde formatie van coach Marianne Sannes moest het stellen zonder de zieke Peter Doorduin. Bovendien was Steven (?) bepaald niet topfit

De Rozenburgers verloren de eerste set kansloos met 13-25, maar met Brian Zonneveld voor Tycho Bavelaar werden de plooien in een spannende tweede set (25-21) weer glad gestreken: 1-1. Vovero leek in de derde set in dezelfde samenstelling de lijn van set twee door te trekken, nam ook een kleine voorsprong, maar kon het uiteindelijk met 23-25 in de finale toch niet bolwerken: 1-2. ‘We misten de aanvallende power en kwamen er vanuit het midden niet doorheen,’ aldus Marianne Sannes. De vierde set werd ook vrij eenvoudig prijsgegeven: 18-25 (1-3). Vovero, dat de zevende plaats bezet in de zinderend spannende regio eerste klasse A, speelt aanstaande zaterdag om 19.30 uur in De Witte Oliphant de belangrijke degradatiewedstrijd tegen Bernisse.

Vovero (mannen): Steven, Folkert Staalduinen, Michael Burger, Tycho Bavelaar, Adrie van der Born, Michel Taillie (aanvoerder), Laurens Siddré (libero), Brian Zonneveld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant