Foto: Wil van Balen
Foto: Wil van Balen

SCO’63 weet niet te winnen bij OVV

Sport 125 keer gelezen

Oostvoorne – SCO’63 is nog niet op orde. Na het slechte spel van vorige week tegen Groeneweg, ging de formatie van Koos Waslander zondag opnieuw onderuit. In de derby met OVV werd het 3-1 voor de ploeg van Marco Jalink. Bij rust stond het aan de Zwartelaan 2-1. De eerste mogelijkheid was na een klein kwartier voor OVV. Oud SCO-speler Tom Klaassen kwam na een kwartier alleen voor doelman Marvelous Oron, maar hij wist zich geen raad met zijn mogelijkheid. Na een klein half uur was het wel raak voor de Oostvoornaars. Het was Dick Tijdeman die Odair Delgado De Burgo bediende en OVV op 1-0 bracht. Lang duurde de voorsprong echter niet. Binnen tien minuten was het Dario Lara Olaya die voor de gelijkmaker zorgde. Nog voor de thee bracht Tom Klaassen zijn ploeg op 2-1.

Na een uur spelen maakte Dario Lara Olaya hands en kreeg de ploeg uit Westvoorne een strafschop. Die werd benut door Ferry van de Spuij. Vanaf dat moment kwam de ploeg uit Spijkenisse er niet meer aan te pas. ‘Het was echt dramatisch. We moeten dit heel snel vergeten. Heb geen idee gehad dat we de wedstrijd zouden winnen. Vorige week was het nog beter.  Zij waren ook niet heel erg best. Wij waren echter nog slechter dan dat zij waren’, meent elftalleider Ruud Boessen. Zondag komt koploper IFC naar Sportpark Oostbroek. Het scheelt enorm of topscoorder Youri Rombouts meedoet met dat elftal. Mocht de ploeg dan winnen, zou het de eerste ploeg zijn die dat dit seizoen doen van de Alblasserdammers.

 

Bijzonderheden:

Scheidsrechter De Groot uit Hillegom gaf gele kaarten aan Melvin Schouten en Dario Lara Olaya van SCO ’63.

26 Odair Delgado De Burgo 1-0

37 Dario Lara Olaya 1-1

40 Tom Klaassen 2-1

58 Ferry van der Spuij (strafschop)3-1

 

Opstelling OVV:

Van de Beek; Taylor, Gelderland, Dijkman, ’t Mannetje; Ferry van der Spuij (79. Wagner ), Van Kralingen, Danny van der Spuij; Klaassen (87. Betulli), Tijdeman, Delgado De Burgo (89. Huysman);

Opstelling SCO’63:

Oron; Robinson, Lara Olaya, Helder, Pieternella; Wolf (69. Elias), Rusland (46. Pina de Gomes), Schouten; John, Delgado Alves (78. Lopes), Londt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant