Foto's Ben van Bloppoel

Abbenbroek deelt punten met DHZ

Sport 93 keer gelezen

Abbenbroek - Abbenbroek heeft zondag een punt behaald in het duel met DHZ. De formatie van Frans Schaap en Marco van Diën speelde met 2-2 gelijk, maar kwam terug van een 0-2 achterstand. Bij rust stond het 0-1. Al in de eerste minuut was doelman Matthew van der Linden verschalkt en in de eerste minuut na rust was het 0-2, toen de Rotterdammers een penalty kregen. Na drie kwart wedstrijd was het Kaj Zeegers die voor de 1-2 zorgde en Jean Paul van Diggelen bepaalde zeven minuten voor tijd de stand op 2-2. Hierna kreeg men nog diverse kansen, maar werd er niet meer gescoord. ‘We hadden voor rust goede kansen. Toen had het zeker 1-1 moeten staan. Dan kom je snel op 0-2 en komen wij terug. Dan spelen we nog tegen negen man omdat er twee keer geel en direct rood, die overigens onterecht was. Dan wordt na de 2-2 de bal nog drie keer van de lijn gehaald. We hadden dit gelijke spel niet verwacht’, zegt coach Marco van Diën na afloop. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij FIOS.

Opstelling Abbenbroek:Matthew van der Linden; Sander Moree (46 Danny Kanselaar); Jean Paul van Diggelen; Andy Esajas; Jeroen Eerland; Kaj Zeegers; Dennis Holsteijn; Kevin Dijksman; Glenn van der Graft; Davey de Wolff en Roy Verwijs.