Simonshaven laat winst tegen NTVV liggen

Sport 125 keer gelezen

Nieuwe-Tonge: Simonshaven heeft na een reeks van nederlagen door een 1-1 (0-1) gelijkspel tegen NTVV eindelijk weer eens een puntje aan het totaal weten toe te voegen. Toch had er meer in gezeten voor de Simonshavenaren, want drie minuten voor tijd leidde het team van Ad Reijtenbagh, die dit en volgend seizoen zondagvierdeklasser Hekelingen onder zijn hoede zal nemen, nog met 0-1. ‘We hebben met keihard werken eindelijk weer eens goed lopen voetballen. Door veel strijd hebben we in de tweede helft drie kijkers van kansen gecreëerd, maar deze jammerlijk laten liggen,’ stelde de trainer van Simonshaven. Simonshaven nam na een halfuur spelen de leiding door Joey Wertz, die een steekpass van Jessy Povinelli beheerst afrondde: 0-1. Simonshaven bleef de controle houden over de wedstrijd, kreeg in de tweede helft zelfs heel goede kansen om de score uit te bouwen, maar Bas Slikker van afstand naast, Mark den Uijl (net over) en Dave Brouwer op de keeper lieten deze onbenut. Vlak voor tijd viel dan toch de teleurstellende gelijkmaker: 1-1. ‘We hebben iets te weinig gekregen, maar zo spelend zullen we zeker meer punten gaan halen,’ aldus Ad Reijtenbagh. Er was ook tegenslag voor Simonshaven, want een kwartier voor tijd moest Joey Wertz na een knietje in het bovenbeen het strijdperk verlaten. Simonshaven speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur aan de Schuddebeursedijk tegen koploper Nieuwenhoorn

SV Simonshaven:  Mike Kok; Sander van Dongen, Erik Huizenga (70. Tom Zuidmulder), Bjorn Jeurissen, Tjerk van der Graaff; Tom Adriaanse, Jessy Povinelli, Dave Brouwer; Mathijs van Schie, Joey Wertz (75. Mark den Uijl), Bastiaan Slikker (85. Marcel Bouter).