Foto: PR
Foto: PR

Argentijnse folklore in Theater De Stoep (+ VIDEO)

Actueel 108 keer gelezen

Spijkenisse - Carel Kraayenhof (1958), bandoneonist, componist en arrangeur, is de meest fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler van deze tijd. Uniek in zijn speelstijl door de grote kennis van de Argentijnse tango, beroert hij wereldwijd elk publiek met zijn betoverende en integere spel.

Een van zijn hoogtepunten was in februari 2002, toen hij tijdens het huwelijk van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima op hartstochtelijke wijze het gevoelige 'Adiós Nonino' van Astor Piazzolla ten gehore bracht. In zijn duo met de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal brengt Carel Kraayenhof verbazingwekkende Argentijnse folklore, doorspekt met eigen composities. Het is een duo dat soms als een ruig orkest klinkt maar ook moeiteloos verfijnde tango's en milonga's speelt.

Carel Kraayenhof & Juan Pabo Dobal staan op donderdag 16 januari om 20.15 uur op het podium van Theater De Stoep. Kaarten à € 18,-/CJP, 65+ €16,- (incl. consumptie & garderobe) zijn te bestellen via 0181-652200 of www.destoep.nu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant