Foto's: René Bakker

21e ONS zaalvoetbal toernooi

Sport 130 keer gelezen

Spijkenisse – Alweer voor de 21e keer werd afgelopen weekend het ONS zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Dit keer werden, met het oog op de toekomstige samenvoeging tot de nieuwe gemeente Nissewaard, alle voetbalverenigingen uit Spijkenisse en Bernisse voor deelname uitgenodigd. De voorrondes van het toernooi, met daarin 11 deelnemende teams, vonden vrijdagavond in de sporthallen Olympia en Den Oert plaats. Botlek, OACN, Spijkenisse, OHVV, Zuidland en het team van ONS, waren de zes teams die zondagavond de finales in sporthal Den Oert speelden. Uiteindelijke winnaars waren de spelers van team VV Spijkenisse, die onder luid gejuich van de goed gevulde tribune de welverdiende wisselbeker in ontvangst namen. Zij wonnen de wedstrijd tegen VV Zuidland met 3-1. Het sportieve en gezellige toernooi wordt volgend jaar zeker weer georganiseerd aldus het organiserende ONS.